Забринiла струна...

Наталия Рыбальская
Забриніла струна...
Прислухаєшся - знову сирена?
Серце б'ється об ребра, пульсує тривожно, до болю.
Так, на жаль, нам знайома тепер отака мізансцена,
Та звикати до цього собі і тобі не дозволю.

Щось зламалось в душі, щось замерзло - чи лютий, чи літо?
Відчуття відкотились на потім, до мирного часу.
Може квіти цвітуть? Та чомусь мені це не помітно.
Скоро серпень...
А може здолаєм біду ту до Спасу -

Ту навалу потворну, яка вкрала літо та весну,
І життів так багато, що це не вміщає свідомість.
Так, на мапі Землі варто зло назавжди перекреслить -
Буде море Кохання та миру назавжди натомість...

29.07.22