З днем народження сестричка!

Ярослав Шарах 5
З днем народження сестричка!
Мила, зростом невеличка.
І два рочки тобі вже.
Ми вітаємо тебе.

Будемо ми святкувати,
З тобою принцеса танцювати.
Дарувати подарунки,
Обійми, посмішки та поцілунки.

Як зайченята будемо стрибати,
Бігати та в кульки грати.
На торті з двійкою задуємо свічку.
З днем народження сестричка!
31.01.23р

Ярослав Шарах 5.