На згадку

Дарья Тимошенко
Ти захистив колись мене.
Це дуже вразило, зізнаюсь.
І я відчула потяг, каюсь.
Та це було не головне.

Твій дружній настрій дивував.
Розпочалась відтоді дружба.
Але відкриймо правду, ну ж бо?
Насправді, ти майстерно грав.