Луснула стигла нiч

Наталия Рыбальская
Луснула стигла ніч і пролився космос -
Жмені зірок, галиктик тугі спіралі...
Це про любов...
Все інше - пусте, деталі -
Щастя воно трапляється дуже просто.

Просто...
Змішати дихання й теплий шепіт.
Просто...
Обійми міцні, як гнучкі лозини.
Плавиться вічність від ніжності , як крижини,
В пам'ять нащадків вплітаючи цілий Всесвіт.

Видохни в небо ім'я на моєму схлипі,
З ним полетить подяка за все, що сталось -
Щоб і надалі кохання до нас торкалось
Краєчком космосу,
Дотиком ледь помітним...

3.08.22