А може...

Олеся Долина
Сьогодні тихо падав сніг.
Кружляв промовисто і чисто.
Можливо, хтось напише пісню.
А може й ні.

Можливо, хтось заплаче тихо,
втрачаючи останні дні...
Можливо, з кимось сталось лихо.
А може, й ні.

Можливо, десь любов погасла.
А хтось вклонився до землі
Бо стало так безмежно ясно...
А може, й ні?

А може, пригадає дехто,
Прокинувшись від важких снів,
Як було лагідно та тепло.
А може, й ні...
© О.Доліна