Звездочка на небе всходит

Малес
Эпиграф:
Зірочка на небі сходить,
Сонце сіло за кордон,
Все чудово в Україні...
Тільки Ющенко - гондон!!!

Звездочка на небе всходит,
Солнце село за кордон,
Все прекрасно в Украине...
Только Ющенко -  гондон!!!


Зірочка на небі сходить,
Сонце сіло за кордон,
Жахливо все в Україні...
Та й Зельц той ще гондон!!!

Звездочка на небе всходит,
Солнце село за кордон,
Все ужасно в Украине...
Зеля - тот еще гондон!!!