Щасливе

Мила Яцко
Твоє щастя на сьомому небі
Заблукало в хмаринці мого волосся,
І не має сильніше потреби,
Ніж потреба, як ти того просиш.


Обіймаючи мої мрії,Ти кохаєш.
І серденько як мальва квітне,
Я кохаю не менше. Ти знаєш
Моє щастя має очі блакитні.


Не питай мене про минуле.
Про прийдешність мене не питай,
Що було,то вже промайнуло,
А що буде? Ти просто кохай.