Пекар. беларуская мова

Татьяна Домаренок
У Марусі брацік ёсць –
Сашка канапаты.
Калі вырасце, казаў,
Пойдзе ён у салдаты.

А дзяўчынка хоча стаць
Пекарам пячэння.
Абяцала ёй зрабіць
Мама абучэнне.

Трэба торцік ім спячы,
Смачны каравай.
Каб было чым частаваць
Сваякоў у маі.


30.01.23