Поiмки

Владимир Шеврон
От, сил немає, щезаю
Десь в цю мить, сім'я варить борщі,
несуться по кімнатам і дворам інших запахів смачних пригорщі
Одному сил не стало - іншим щоб не бракувало
Апетитна земна їжа.