Смакую осiнь

Наталия Рыбальская
Смакую осінь дрібними ковтками,
Терпкого листопаду дивний смак...
Розбите серце лагоджу нитками,
У роздумах,
І що ж було не так?

Читає осінь по моїй долоні
Тривожні руни, відголоски снів,
Відкинувши усе пусте, стороннє,
Залишила всього лиш пару слів...

Благословила світ мій і кохання...
І знов шукаю відповідь...
Ніяк....
І тануть десь у мареві бажання,
Тмяніє сонця зламаний п'ятак.

А перший сніг неначе одкровення -
Шукай сама і тільки так знайдеш
Свій шлях,
Кохання,
Мрії і натхнення...
Загоїш серце й душу збережеш...

18.11.22