Не маю сили

Дарья Тимошенко
Пробач, але не маю сили
Включатись в нову гру таємно
І знов дурнниці слухать чемно,
Які колись вже спокусили.

Вже слід на нуль звести образу -
В мені прокинулась свідомість,
Та ще вагаюсь я натомість-
Бо й те, що гріло, вмре одразу.