Такаллуфи нокасон На таджикском языке

Абдукаюм Мамаджанов
Бок нест, гар шунидани суханони мо нафорад ба касе,

Худо нигах дорад аз такаллуфи нохалаф нокасе.

Бар дари бастаи нокасон занг задан одати мо нест,

Шукри Хак мекунем, ки нестем мухточи хар хору хасе.