Всiх народiв свiту дiти

Марина Штих
Открытка 1952 года со стихотворением:

Всiх народiв свiту дiти
Хочуть в мирi, в дружбi жити!

*

В чистих барвах, як обнова, —
Вся планета кольорова.
І на цій планеті діти
В мирі й дружбі хочуть жити!