Phoenix

Рэй Спиридонова
Я воспаряю как Феникс
Мне ничего не страшно
Каждый раз новое рождение
Моя трансформация еженедельная
Мне чуждо чье то осуждение
Звук и тайные знания мое озарение
Меня ведет Бог
В этом звездном движении
Я твое духовное просветление
Через экспрессивное проявление

------------------------------

I'm soaring like a phoenix
I'm not afraid of anything
Every time a new birth
My transformation is weekly
Someone's condemnation is alien to me
Sound and secret knowledge are my inspiration
God is leading me
In this stellar movement
I am your spiritual enlightenment
Through expressive expression