Ми перед Богом держатимемо звiт

Людмила Дзвонок
В поклоні перед Батьком, все молюсь
Настирливо і невідступно, з вірою,
За землю рідну я свою журюсь…
До Нього завжди я іду, бо вірую!

Для Нього все і держиться Ним світ,
Довготерпів та допустив нам іспит,
Ми перед Ним держатимемо звіт…
Спитаємо у себе: совість чиста?

Хвалюся Господом, без Нього я ніщо,
Без Нього не змогла б я і любити,
За що любити ворогів, за що?
Та велить Бог ще їх й благословити!

Не буду слухатись - й мене Він не простить,
Бо ж у житті гріхи я також маю…
О, Господи, усіх нас прихисти,
Пробач гріхи, Твоїм словам внімаю!

Молюся я і рученьки несу
До Тебе, Батьку, Ти моя надія,
Верни всім людям і землі красу,
Хай згине із землі вся лиходія!
                04.02.2023.