Рымбайга

Дуйсенбы Кадырбеков 2
Кош бол енді замандасым, курдасым.
Иман болсын енді сенін жолдасын.
Сен келместін кемесіне курдас-ау,
Бізден бурын мініп кетіп барасын.

Біреуге ерте, біреуге кеш бул жалган.
Барамыз бізде хабар келсе Алладан.
Тілейтінім жаннат болсын турагын,
Урпагына гумур берсін жараткан.