Оз м туралы

Дуйсенбы Кадырбеков 2
Біссімілла деп мен бугін соз бастадым.
Армысын агайын дос жолдастарым.
Алпыстын алтауына келген шакта,
Артыма журіп откен коз тастадым.

Кадырбек аргы атамыз акем Рахмет.
Тараган сол кісіден мен бір умбет.
Дуйсенбі озім атым балаларым
Тараган менен кейін Дулат, Ахмет.

Шомекей  Шомен улы туп атамыз.
Шомекейдін Бозгулына біз жатамыз.
Каратамыр - Кожас - Куттыкай - Есенгулмыз,
Наурызбике анамыздан тараганбыз.

Есенгулдан тарайды екен Кешубай.
Кешубайдын бір баласы Кузенбай.
Кузенбайдан - Садык - Мужык - Кадырбек,
Шежіреміз міне біздін осындай.