ФКО

Дуйсенбы Кадырбеков 2
Армысын ФКО-нын кыз жігіттері.
Коп болды мен сендерді кормегелі.
Сендерді еске алып калам алдым,
Сагынышымды жеткізейін деп журектегі.

Ару кыз, балгын жігіт бір кездегі.
Бул кунде озгермепті тек коздері.
Ак аже, аксакалды шал болсак та,
Жап - жас кой жетпіс сегіздін журектері.