Мрiя

Ольга Менталевская
Лiтнє сонце нестримно пече.
А може це любовi жар нас грiє?
Кличе вiтер, до хвилi несе.
Знайдемо ми там спокiй, ангел милий?

На руках мене своїх несеш,
А море, мов сміється, шаленіє.
Ти так солодко мене цілуєш,
Що серце від кохання твого мліє.

Море запалює сотні вогнів.
Казка кохання сіяє.
Пісня ця чутна з усіх берегів,
В кожному серці палає.

Мрія, мов сонце, зігріє в віршах.
В прозі життя оживає.
Мрія дитинством бавиться в снах,
Музой мене обіймає.

Літнє сонце нестримно пече,
А може це твій погляд серце гріє?
Море від кохання не врятує.
Люблю тебе, солодка мрія!

 2008