Пародия на украинскую песенку

Николай Андреевич Гардба
Ой Кнур до свині залицявся,
Іі взяти  в хату жінкой обіцявся.
Він співав,
Щебетав,
Щебетаючи казав:
«Ти свиня,
Ти душа,
Ти кругом свиня
Ох, і хороша»!