Намагаюся...

Белякова Светлана Николаевна
Намагаюся, цінність свою
на Землі усвідомити.
Для чого прийшла в цей Світ?
Не лише матеріальним
живе Людина.
Стане вона іншою,
якщо агресії
не припустить ніякої.
"Віжки" відпускаю,
нехай на хвилі любові
і поваги, проходить
Життя хвилювання.
Наскільки заслужили,
настільки і відплатиться.
Мати - Земля годувальниця,
нехай над нами змилується,
і дасть спокій Духу
у завтрашньому дні.