Суть

Наталия Ехлакова
А я читаю між рядків,
А я вбачаю серед слів
Ту суть, яка насправді є,
Ту суть, що спокій не дає
І не тобі і не мені,
Лиш заважає у житті.

Вона незграбна і крива,
Вона незручна, клопітка,
Вона захована в думках,
Вона відсутня на вустах.
*********
Чим далі день,чим далі ніч,
Тим більш між нами протеріч.