Wind up girl

Олег Кит
Азія!
Генетика!
Нова енергетика!

Місто згасає
Вода заливає вулиці
Чеширські коти ховаються у руїнах
Ченці мовчать
Річка  хвилюється

У пошарпаному хмарочосі
Стискаючи держак пістолета
Лежить фахівчиня з калорій міс Джонс
Уражена хижим вірусом останнього літа

Кіборг присів навпочіпки
І погладжує її слабку руку
Вона хоче бути разом із ним
Подолати смертельну муку

Дерево зачепилося за дах будинку
Генний хакер випив горілку
Двоє вийшли із вікна хмарочоса
Написавши на мобілку

Що життя візерунок
Що сплітається в долю
І ніхто вже не почує
Крик потопальника
Його останню волю