Не можу

Кудревич Карина
Не можу.
Більше я так  не можу.
Ось тут, проти себе все вистою, виплачу, вигарчу, викричу.
Вимолю,  випишу,  викличу, витисну ,винищу,
А вже потім я нас  відпущу.

Здається час  зупинитися, порахувати втрати.
Розділити спогади на  "важливі" і "варті страти" .
Потрібно все ретельно очистити, відфільтрувати.
Висновки варті уваги.
Варті того, щоб їх пам'ятати.

Щоби далі йти , треба сплатити рахунки. Отримати нові, потужніші обладунки.
Важливо спустошити пам'ять, фоторамки, серцеву  сумку.
Вимкнути звук у внутрішньому застосунку.
Більше немає волі битися на життя,
Коли насправді нема ніякого каяття.

Не можу.
Далі я так не можу.
Минуле стало навколішки, теперішній час - на сторожі.
Страшно, якщо відверто.
Страта моя неминуча.
Відпустити - це як померти.
Пітьма наступає безгучно.

P.S.  Завжди не час і влучно.
30.01.2023.   Німеччина