Наталка Куликова Дивна птаха

Елена Юрьевна Амелина
Папка "Стихи друзей"

Автор - Наталка Куликова

Дивна птаха барвокрила
Вся щедротами накрила,
Все кружляла та літала,
Подарунки роздавала.

З-під чарівного крила
Груш та яблок принесла,
Винограду пишні грони,
Сливи сині та червоні,

Огірки та помідори,
Баклажани "синє море",
Ще - міцненьки кабачки,
А квітки ' дивись які,

Для дерев - барвисте листя,
А самі вони в намисті,
Що з калини назбирали,
З ягоди росу вкрапляли.

Ще дмухнула вітерцем,
Рясно вмила всіх дощем,
І пірнула в синю просінь,
Дивна птаха зветься осінь.