Травень, як завжди, закоханий в квiти

Наталия Рыбальская
Травень, як завжди, закоханий в квіти
Травень без квітів не зможе прожити -
Він засумує...
Візьму акварелі,
Темперу, пензлі та трошки пастелі
І подарую на радість весняну
Травню - художнику...
Сірим туманом
Фарби митець розведе на палітрі
І намалює портрети всіх квітів,
Ще й кольорів їм додасть у природі -
Тож мої фарби і будуть в нагоді.
Разом ми зробимо світ яскравішим
Трапляться вірши - ми в мить їх запишем.
Книгу зверстає на листях синиця...
Казці новенькій моїй посміхніться.
12.05.22