Вибух серця

Татьяна Алексеева 17
 Здригнулось небо і здригнулася земля.
 Університет міського господарства. Харків.
 Біль все сильніше. Пошматоване життя.
 Нечиста сила знову з Бєлгороду гатить.

 П'ять постраждалих у пораненнях, в крові.
 Будівлі рвуться на частини від ракети.
 Мій Харків відчуває близько ночі - дні.
 На кожній з вулиць від війни йдуть силуети.

 Тривога стогне голосніше всіх машин.
 Все зупиняється, коли летять ракети.
 Всі прокидаються: матуся, донька, син.
 У восьмій двадцять п'ять лунає вибух серця.

 Незламний Харків мій. Він витримає все.
 Йому так боляче. Загояться всі рани.
 В молитві тихій за всіх тих, хто там живе
 Не перестану Бога я про мир благати.

 05. 02. 2023.