группаластар

Дуйсенбы Кадырбеков 2
Армысын курбу - курдас группаластар.
Алпыстан асып кеткен кілен жастар.
Сагынам шет журген сон оздерінді,
Салемін Дуйсекеннін кабылдандар.

Білмеймін мода болды ма сонгы кезде.
Барі де екі туган куннен откізуде.
Шынында 10-ы менин туган кунім,
11-ы тур гой казір документте.

Рахмет барлык жаксы тілектерге.
Жасаган жазсын жаксы ж;здесуге.
Шет жур деп мені сіра умытпандар,
Бір тост ы алып койындар кездесуде.