Про кохання пишу

Леонид Валериевич Жмурко
Про кохання пишу під сирени виття,
під лунаючі постріли в небо у дрони...
Бо я вірю у всепереможне життя,
бо кохання свої має вічні закони:

скільки б в світі не було смертей та страждань,
все скінчиться, загояться рани тілесні
і, як в попелі згарищ, без зайвих вагань,
почуттів проростуть в душі квіти чудесні.
.

збiрка ЛIРИКА З ПРИСМАКОМ ПОРОХУ, 2016-2022 рр.