Життя мов хвиля...

Любовь Переверзева 3
Життя мов хвиля —
То дасть то забере...
Як те весілля,
Що ско́ре та п'янке.

Дару́є щастя.
Жар но́чі, світлі дні.
Любов, зачаття
Та квіти навесні.

А потім горе!
Бо все це забере.
Мов буйне море
У пекло вмить знесе.

Через годину
Вже знову благодать.
І пісня лине
Про зорі що блищать.

Життя мов хвиля...
Але як є, одне...
Світів нетління,
Що Господом дане́.