Хатина

Наталия Ехлакова
Серце розриває
Коли бачиш хату,
Яку розбомбили
Вороги пихаті.

А зовсім недавно,
Тая гарна хата
Була як картина,
На селі - багата.

В ній жила родина,
Піч щодень топила,
Щедрими столами
Пишалась гостина.

Серце завмирає,
Коли бачиш хату,
Хочеться кричати:
"Зупиніть гармати!"

******
Вірю, повернеться
Щастя до хатини,
Вірю у майбутнє
МіцноЇ України.