Хохмочи

Захар Беркут
Як би ви знали "хохмочi"
як люди плачуть живучi
то ви б "Колeнця не робили"
та марно Байдена хвалили.
Стодоля Байден
     так собi бунтар
гидкий глузливий як хабар.
Зезуля iде на гастролi
i мiж сусiдiв спiр
мов ганчiрка гидка в полi
хоче всупереч на стiл.
---------------------------------