Даьлахь ма дуне дац хьо! мустафа ганижев

Мустафа Ганижев
ДАЬЛАХЬ МА ДУНЕ ДАЦ ХЬО!       Мустафа Ганижев

Даьлахь ма дуне дац хьо
        Даьх диса дуне!
Сона сенна деза хьо
   Къаьхьданна дуне.
Со ваьха ваьннув хьона –
  Хьайна дезача г1олахь,
Аз мукъа дута хьо
Б1ег ара хецаш мо.
Аз баь т1а хезаргда хьо
Хьайна дезача ловзалахь!
Даьлахь ма дуне дац хьо
         Даьх диса дуне!
Со ваьхаваьннув хьона
      Каьхьданна дуне,
Даьлахь ма дуне дац хьо
         Даьх диса дуне!

…….                10. 08. 2022 ш.