На флоярi вiтер гра

Наталия Рыбальская
Наодинці з синім небом
На флоярі вітер грає,
Сад, убравшись білим квітом,
Позіхає.

Перщі промені росою
Заблищать в зелених травах.
Сплять у квітах джміль з бджолою -
Ранок.

Легкокрилих хмарок тіні
Позбивалися у зграї.
Вітер в пелюстковій піні
Грає.

Він закоханий у весну
І тому душа співає.
З ним в травневу синь небесну
Я злітаю...

Наодинці з синім небом
На флоярі грає вітер.
Звуки ллються чистим медом
В квіти.

18.02.23