23, ф Моите музи и последния танц

Величка Николова -Литатру 1
Моите музи и последния танц на снега в сърцето ми
(философско)
Величка Николова - Литатру1



Февруари се готви за път,
ала снежните бури бушуват.
И снежинките нежни хвърчат.
Днес последния танц те танцуват.

Ще помаха за сбогом снегът.

Птички бели на бор пак ще пеят.

Моите Музи ми пращат стиха,
с който аз любовта ще възпея.



Литатру1