Тримати гаковий удар

Дарья Тимошенко
Віддати все, що є, до грама,
І не жаліти ні про що..
Це і любов, і власна драма.
Та поруч з цим, скарби - ніщо.

Бо той, хто здатен так вчинити,
Тримає гаковий удар.
Вкрай дружбу вміє він цінити,
Для нього близькість - справжній дар.