Смисл життя

Наталия Ехлакова
Можливо й правда,
що смисл життя у смерті
і треба готуватись  на Землі
 у "вічний мир"?

І жити так,
щоб пролітаючи по небу,
не захотілося б душею вовком вить
від того, що накоїв  за "маленьку мить".