Виходять зам ж

Тарас Захаров 777
Виходять заміж дівчата
Як у круїз уходять кораблі
Одні щоб просто обмінятись,_ каблучками і без любові
А є і інші ще дівчата ,у них любов понад усе !
Цілують так як у останнє і обіймають назавжди!
Бувають і такі дівчата здавалося не як усі!
Кохають і не   обіймають !
В очі дивляться як цілуються !
Як янголятка розмовлять
Аж інколи не пособі
Так чи інакше всі бажають
Заміж вийти раз і на завжди!