19 лютого

Татьяна Алексеева 17
 Той незабутній день назавжди в моїм серці.
 Була неділя як сьогодні. Лютий. Сніг.
 Це дев'ятнадцяте число відкрило двері
 В світогляд творчості, поезії і слів.

 Я пам'ятаю кожну мить, хвилинки небо.
 І невимовні почуття, в яких любов.
 Я відчувала хвилі ніжності до себе.
 В віршах був шепіт, епізоди із розмов.

 Дорогоцінна мить - тримати першу книжку.
 Це, ніби первісток, кохання перше, світ.
 Чай з бергамотом: то інтимне, дуже близьке.
 І атмосфера була тепла, як політ.

 Той поетичний день назавжди в моїм серці.
 6 років промайнуло швидко крізь життя.
 Нектар з віршів ковтками лагідними п'ється,
 Але так боляче, коли весь час війна.

 19. 02. 2023.