Мове..

Татьяна Войтукевич
Ты-мой лёс, Журботная,
Спеўная, Жывая,
Лепшая за іншыя,
Толькі чую мала.
Не згубіся, Моцная,
Пагамонім разам,
Ты-натхненне творчае,
Хоць і сумна часам..
Я табе адданая
Сэрцам сваім цалкам.
Ты чаруй, Пявучая,
Гэтым зімнім ранкам..