В очах д вчина тво х тону

Тарас Захаров 777
В очах дівчина твоїх тону
Не знаю навіть я глибину
І вже я хотів спокійно топитися
Ну ні,ти мені пишеш хочу с тобою купатися
Ой ні ,як то у вас там кажется
Сдружитися спілкуватися
А потім з тим вже й змиритися
Що в слові сдружитися
Букви С на О обміняються
І вже на колінці стоячи
Руку твою тримаючи
До останніх днів в любові с тобою купаючись
Ти мені усміхаючись
все це вспоминаючи
Мене обіймаючи
зі мною літаючи
І так ми с тобою дуже давно
Разом за ляжем на дно..