Золотими дукатами осiнь засипала лiс

Наталия Рыбальская
Золотими дукатами осінь засипала ліс.
Горобинові грона червоні їй жовтень приніс.
І уквітчана листям з відтінком гарячих багать,
Осінь просто прийшла...
І я рада її привітать.

Довгі коси руді вітерець заплітає в косу,
Хризантеми і айстри доповнюють щиру красу.
І на тлі неосяжних, блакитних, бездонних небес
Ще яскравіша осінь,
Подивишся - наче воскрес.

Наче всі негаразди лишились далеко в пітьмі,
Поруч з осінню добре мовчати і просто іти,
Із повітря вдихаючи ніжність, кохання, красу -
Відчуття ці чарівні крізь зиму тобі принесу.

10.10.22