Молюсь про все

Людмила Дзвонок
Я буду стверджувати Боже святе Слово,
Що все гаразд, прийде кінець війні,
Молитися я буду знову, знову,
Побачимо бажані, любі дні!

Молитись буду Духом, Він все знає,
То і нехай молитву веде Він
(Дух послух зараз у мені вбачає),
Молитва Духа - як церковний дзвін!

Молюсь про все, що тільки бачу поряд
(Ось світло зникло, опалення, вода),
Молю я Татка відвести все горе,
Нехай вже піде із землі біда!

Нехай ніхто нікого не вбиває,
Ненависть зникне з нашої землі,
Хай Боже Слово кожен з людей знає,
І люди будуть люблячі, не злі.

Ти чуєш, Татку, цю молитву з серця,
В Твоїх руках знаходиться життя,
Нехай не буде тих, хто відвернеться,
Почуй людські серця, їх каяття!
                21.02.2023.