Пишiть менi

Николай Чельтер
Пишіть мені щоб не було,
Як у душі птахи щебечуть,
Коли і снігом замело,
Коли і кров-не кров, а кетчуп

 Коли в душі райський Едем
І в розпал дня зіроньки сяють,
Коли вам добре й коли зле:
 Всі почуття поневіряють