Брамс. 5-й венгерский танец

Евгений Николаевский
 Брамс. 5-й венгерский танец
 око-окоём-окаймить-кайма

Мягкой влагой воздух напоён.
По полю на лыжах не пройти.
И сияет ярко окоём.
Чувствую, весна уже в пути.
 Припев:
На деревьях почки налиты.
Талой влагой бочки налиты.
Соки, соки забродили и в крови.
Не уймёшь, не остановишь их.
К делу ты не приспособишь их.
Значит, жди ты бога дерзкого любви.

Ты ко мне приходишь в феврале,
Нежная и чистая весна,
И мечту о солнце, о тепле
Утоляешь радостно сполна.
Припев. 
          
Brahms. 5th Hungarian dance

Air is filled with mild moisture.
You can't cross a field on your skis.
And firmament shines bright today.
I feel spring already on the way.

Chorus:
Buds on trees are filled moisture.
Barrels filled with thawed moisture.
Juices, juices are fermented in the blood.
You can't take away and you can't stop them,
Can’t adapt them to any useful case.
You are waiting for daring god of love.

You’re attending me in February,
You, the gentle and the pure spring,
And my dream of sun, about warmth
Joyfully and lovely satisfy.
Chorus.