Мамо, вибач...

Наталия Ехлакова
Мамо, вибач що я не з тобою
В цей теперішній час, непростий.
Мамо, вибач що поміж війною
Я не в змозі дорогу до тебе знайти.

Мамо, вибач за довге чекання,
Холоднії ночі, невеселії дні.
Мамо, вибач за тяжкі зітхання,
Я знайду вірний спосіб до тебе дійти.

Мамо, люба, тримайся щосили,
Бачить Бог, я з тобою завжди.
Ти для мене є прикладом сили,
Ти для мене є приклад в житі.