До 24 лютого 2023 р

Юрий Батуренко
Майже рiк у вiйнi... 
Рік страждань та рік болю.
Рік нескінченних втрат,
Рік жалоби й журби...
Загубив на війні
Хтось Миколу, хтось Колю...
Я волаю до Бога:
«Та хоч щось з цим зроби!!!»