У тво в кно б ться птах

Белякова Светлана Николаевна
У твоє вікно б'ється птах,
знай це Душа моя кидається.
У твоєму вікні застигла дощинка,
знай, це моя сльозинка.
На твоєму вікні самотній лист завис,
знай, це мій сердечний каприз.
Від вітру тремтять твої віконця -
це по венах кров моя б'ється.
Промінець уранішній пестить тебе, вабить,
це енергія моя лілеєю ніжною обіймає.
Зірочка світить тобі нічною порою,
це я охороняю твій спокій.
Місяць сяє тобі світлом,
це я прийшла з відповіддю.
Замітає зима любові квітку ніжну,
злою завірюхою сніжною,
не гадаю більше на кавовій
гущі, в життєвій безпроглядній пущі.