А на порозi вже весна...

Наталия Ехлакова
А на порозі вже весна,
птахам пора додому,
у свої гнізда,
жити по новому. 

Та все  війна стареча 
шкандибає,
трясе кістками так, 
що люд лякає,
ще й косу сивую плете.

Так хочеться кричати
на всю силу:
"Тікай страшна подалі,
а краще - вмри,
щоб більш ніхто не знав
страхіть біди,
Дорогу дай весні і сонцю,
пташкам і квітам на віконці
і літу, осені, зимі,
а небу- миру і зірки."