Песня пахарей

Анатолий Викулин
,

Тут не Польша.
Тут без фальши.
По сту га даём
За час.
Паши больше!
Паши дальше!
Стало лозунгом
У нас.

      ***

Пеши дольше!
Пеши дальше!
Стало лозунгом
У нас.

Нилуков